مواد لازم:

چای ماسالا نیوشا: یک قاشق غذا خوری

شکلات داغ تلخ نیوشا: ۱ عدد

قهوه فوری ویژه نیوشا: ۱ عدد

موز: ۱ عدد

شیر: یک فنجان

بستنی: ۲۰ گرم

پودر گل سرخ : برای تزئین

طرز تهیه : 

چای ماسالا نیوشا را در آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. هات چاکلت تلخ و قهوه فوری نیوشا را با چای آماده شده ترکیب کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود. موز ، شیر و بستنی را داخل مخلوط کن ریخته با هم ترکیب کنید و داخل لیوانی که چای آماده شده  بریزید. در انتها هم با پودر گل سرخ معجون را تزئین کنید

 

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.